fbpx
×
infosan-logo infosan-anmcs

A- A+

Covid – 19: Încurajăm respectarea practicilor de igienă obișnuite

martie 4, 2020 Dr. Andreea Ciubotaru

Astăzi vă scriem despre măsurile de siguranță pe care Spitalul de Oftalmologie Infosan le implementează pentru siguranța tuturor pacienților și a personalului în contextul Coronavirus (Covid-19).

Activitatea din Spitalul de Oftalmologie Infosan se desfășoară conform programului obișnuit și au fost luate măsuri suplimentare pentru a asigura sănătatea, siguranța și bunăstarea tuturor pacienților noștri.

În primul rând, noi încurajăm respectarea practicilor de igienă obișnuite, precum spălarea frecventă a mâinlor și / sau folosirea dezinfectantului pentru mâini.

Totodată, pentru siguranța voastră am introdus măsuri suplimentare:

Menționăm că ținem cont și respectăm toate măsurile recomandate de autoritățile naționale de sănătate publică.

Pentru noi este extrem de importantă siguranta și sănătatea personalului și a pacienților care ne trec pragul.

Vă rugăm să nu intrați în panică și să vă informați numai din surse sigure, credibile!

Informații importante regăsiti, de exemplu, pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Despre autor | + posts

Dr. Andreea Ciubotaru este o personalitate in chirurgia oftalmologica romaneasca. Este specializata in operatii de cataracta, operatii de strabism si operatii oftalmologice in zona pleoapelor (ptoza, salazion, excizie tumori oculare, etc.). Este singurul medic chirurg oftalmolog din Romania care opereaza in regim privat cataracta congenitala folosind tehnica BIL, ce scade semnificativ riscul cataractei secundare in urma operatiei de cataracta congenitala.

Etichete:

PROGRAMARI