×

Spitalul de Oftalmologie Infosan se redeschide pentru a-i ajuta pe pacienții ale căror tratamente și intervenții chirurgicale nu pot fi amânate. Am deschis o linie de de consultații, zilnic (luni-vineri) între orele 10.00-16.00.

Printre afecțiunile ce necesită consultație urgentă sau care nu pot fi programate ulterior se regăsesc: glaucomul, retinopatia diabetică, afecțiunile infecțioase și inflamatorii ale globului ocular și anexelor (conjunctivite, keratite, uveite, nevrite, alergii, celulita orbitară, obstrucții de căi lacrimale), hemoragii oculare și perioculare, ocluzii vasculare retiniene, plăgi, traumatisme, corpi străini oculari, decolare de retină, edem macular, deviații oculare, cataracta congenitală, afecțiunile oculare ale sugarului sau copilului mic, și altele.

Vor fi consultați toți pacienții care prezintă semne și simptome ce pot fi în spatele acestor afecțiuni: roșeață oculară sau perioculară, durere sau jenă oculară, lacrimare, secreții oculare, scăderea recentă a vederii, fluctuații ale vederii, modificarea câmpului vizual (îngustare, percepția de umbre/ flash-uri), cefalee, modificarea motilității oculare, vedere dublă, pupila albă, etc. Vor fi consultați sugarii și copii mici cu afecțiuni oftalmologice.

Nota de Informare privind consultațiile efectuate în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Nota de Informare privind prevenirea contaminării în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

A- A+

Covid – 19: Încurajăm respectarea practicilor de igienă obișnuite

Astăzi vă scriem despre măsurile de siguranță pe care Spitalul de Oftalmologie Infosan le implementează pentru siguranța tuturor pacienților și a personalului în contextul Coronavirus (Covid-19).

Activitatea din Spitalul de Oftalmologie Infosan se desfășoară conform programului obișnuit și au fost luate măsuri suplimentare pentru a asigura sănătatea, siguranța și bunăstarea tuturor pacienților noștri.

În primul rând, noi încurajăm respectarea practicilor de igienă obișnuite, precum spălarea frecventă a mâinlor și / sau folosirea dezinfectantului pentru mâini.

Totodată, pentru siguranța voastră am introdus măsuri suplimentare:

Menționăm că ținem cont și respectăm toate măsurile recomandate de autoritățile naționale de sănătate publică.

Pentru noi este extrem de importantă siguranta și sănătatea personalului și a pacienților care ne trec pragul.

Vă rugăm să nu intrați în panică și să vă informați numai din surse sigure, credibile!

Informații importante regăsiti, de exemplu, pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

https://bit.ly/2VKB2sW

Etichete: