fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan realizează operații de cataractă pentru adulți, în regim CASMB. Pentru mai multe detalii, sunați-ne la 021.211.4067

Lentile cu proprietăți speciale

A- A+

Lentile speciale

Ce înseamnă aceaste lentile și ce beneficii au ele?

Protejarea cât mai corectă și completă a ochilor este prima recomandare pe care o fac specialiștii în oftalmologie. În felul acesta îți poți menține vederea cât mai bună cât mai mulți ani.

Lentilele cu proprietăți speciale precum cele pentru calculator sau telefon ajută la reducerea oboselii ochilor în timpul petrecut în fața diverselor ecrane. Contribuie chiar la o concentrare mai eficientă. Blocarea luminii albastre protejează organismul de dereglarea ciclului de somn, sporind calitatea somnului.

Știați că?

Prinicipala sursă de lumină albastră este soarele. Dar această se regăsește și în mediile artificiale de iluminat așa cum sunt: becurile cu halogen, becurile led. Sau se găsește în dispozitivele electronice.

Mai mult, utilizarea frecventă a acestor dispozitive crește nivelul de expunere al ochilor la lumina albastră. Iar aceasta duc la apariția unor probleme grave de sănătate. Au loc modificări la nivelul retinei, crește riscul de degenerescență maculară.

Lentile speciale