×

Spitalul de Oftalmologie Infosan se redeschide pentru a-i ajuta pe pacienții ale căror tratamente și intervenții chirurgicale nu pot fi amânate. Am deschis o linie de de consultații, zilnic (luni-vineri) între orele 10.00-16.00.

Printre afecțiunile ce necesită consultație urgentă sau care nu pot fi programate ulterior se regăsesc: glaucomul, retinopatia diabetică, afecțiunile infecțioase și inflamatorii ale globului ocular și anexelor (conjunctivite, keratite, uveite, nevrite, alergii, celulita orbitară, obstrucții de căi lacrimale), hemoragii oculare și perioculare, ocluzii vasculare retiniene, plăgi, traumatisme, corpi străini oculari, decolare de retină, edem macular, deviații oculare, cataracta congenitală, afecțiunile oculare ale sugarului sau copilului mic, și altele.

Vor fi consultați toți pacienții care prezintă semne și simptome ce pot fi în spatele acestor afecțiuni: roșeață oculară sau perioculară, durere sau jenă oculară, lacrimare, secreții oculare, scăderea recentă a vederii, fluctuații ale vederii, modificarea câmpului vizual (îngustare, percepția de umbre/ flash-uri), cefalee, modificarea motilității oculare, vedere dublă, pupila albă, etc. Vor fi consultați sugarii și copii mici cu afecțiuni oftalmologice.

Nota de Informare privind consultațiile efectuate în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Nota de Informare privind prevenirea contaminării în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Consultații copii

A- A+

ochelari-consultatii-oftalmologie-copii-bucuresti


Sănătatea ochilor este esențială pentru o dezvoltare armonioasă și completă a copilului tău.

Prevenția este cheia spre o vedere normală a copilului tău. De aceea, controlul oftalmologic este obligatoriu chiar și în lipsa unei probleme pe care părintele sau medicul pediatru o pot sesiza.

Principalele afecțiuni oftalmologice la copii sunt: miopia, hipermetropia, astigmatismul, strabismul, ambliopia, nistagmus, cataracta congenitală, anomalii ale dezvoltării pleoapei, așa cum este ptoza palprebrală. De asemenea, la copil se poate întâlni și obstrucția de canal lacrimal.

Este important să reținem că miopia, hipermetropia și astigmatismul pot să apară în copilărie. Diagnosticul precoce al acestora, în primii ani de viață când vederea copilului este în plină dezvoltare este o necesitate pentru sănătatea oculară a micuțului. În caz contrar se poate ajunge la o ambliopizare a ochiului. Mai exact au loc probleme ireversibile. Iar suferința copilului și a familiei în astfel de cazuri este greu de imaginat.

Știați că:

În consecință pentru a preveni toate aceste probleme medicale sau pentru a le depista la timp vino cu cel mic la control. Ideal este să vii cu bebelușul de la vârsta de 2 luni, iar obligatoriu controlul oftalmologic trebuie să aibă loc în primul an de viață. Atenție! Atunci când copilul este prematur, control este indicat în primele săptămâni de viață.

Preturi consultatii copii

Consultatie Medic Pret (lei) *
Consultații copii 2-5 ani: fixație, măsurarea acomodației, F.O. prescriere ochelari.
  Dr. Andreea Ciubotaru 400 lei
  Dr. Ionela Iosub 280 lei
  Dr. Andreea Hopincă 250 lei
  Dr. Raluca Troi 220 lei
  Dr. Neacșu Raluca 220 lei
  Dr. Mădălina Iuga 220 lei
Consultații copii 5-14 ani: acuitate vizuală, autorefracție, ex. biomicroscopic, F.O, prescriere ochelari.
  Dr. Andreea Ciubotaru 400 lei
  Dr. Ionela Iosub 250 lei
  Dr. Andreea Hopinca 220 lei
  Dr. Raluca Troi 200 lei
  Dr. Ana Maria Boariu 200 lei
  Dr. Raluca Neacșu 200 lei
  Dr. Mădălina Iuga 200 lei

*Preturile pot suferi modificari in functie de complexitatea cazurilor.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM