×

Spitalul de Oftalmologie Infosan se redeschide pentru a-i ajuta pe pacienții ale căror tratamente și intervenții chirurgicale nu pot fi amânate. Am deschis o linie de de consultații, zilnic (luni-vineri) între orele 10.00-16.00.

Printre afecțiunile ce necesită consultație urgentă sau care nu pot fi programate ulterior se regăsesc: glaucomul, retinopatia diabetică, afecțiunile infecțioase și inflamatorii ale globului ocular și anexelor (conjunctivite, keratite, uveite, nevrite, alergii, celulita orbitară, obstrucții de căi lacrimale), hemoragii oculare și perioculare, ocluzii vasculare retiniene, plăgi, traumatisme, corpi străini oculari, decolare de retină, edem macular, deviații oculare, cataracta congenitală, afecțiunile oculare ale sugarului sau copilului mic, și altele.

Vor fi consultați toți pacienții care prezintă semne și simptome ce pot fi în spatele acestor afecțiuni: roșeață oculară sau perioculară, durere sau jenă oculară, lacrimare, secreții oculare, scăderea recentă a vederii, fluctuații ale vederii, modificarea câmpului vizual (îngustare, percepția de umbre/ flash-uri), cefalee, modificarea motilității oculare, vedere dublă, pupila albă, etc. Vor fi consultați sugarii și copii mici cu afecțiuni oftalmologice.

Nota de Informare privind consultațiile efectuate în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Nota de Informare privind prevenirea contaminării în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Consultații VIP

A- A+

Dr. Andreea Ciubotaru

Consultațiile VIP care se efectuează în Spitalul de Oftalmologie Infosan sunt servicii medicale de top.

Veți găsi servicii la cel mai înalt grad profesional. În plus, aveți intimitate, siguranță, confort.

Consultațiile VIP sunt consultații destinate celor mai exigenți pacienți. Sunt pentru cei care nu vor să stea pe hol, în sala de așteptare chiar dacă acestea sunt amplasate într-un spital privat.

Programarea se face prioritar, în ziua și la ora dorită, evident în timpul programului de lucru al medicului ales de dumneavoastră. Scăpați de stresul găsirii unui loc de parcare, mașina fiind parcată în siguranță în garajul subteran al spitalului.

Un elegant salon de așteptare este rezervat numai pentru familia dumneavoastră. În felul acesta, atât copiii cât și adulții au intimitate și confort.

Consultația medicală este completă, complexă. Aceasta cuprinde examinarea globului ocular, a pleoapelor și a regiunii perioculare, a motilitatii oculare, a glandelor și cailor lacrimale, a structurilor intraoculare, prescripția de ochelari sau lentile de contact, precum și a eventualelor tratamente necesare.

În funcție de caz, medicul poate recomandă investigații suplimentare. De exemplu, vă poate recomanda: ecografie oculară, câmp vizual, ERG, EOG, PEV, tomografie însă acestea vor fi achitate separat.

Medicul alocă timp suplimentar pentru a va explică pe larg și a lămuri aspectele ce țin de situația dumneavoastră medicală.

De asemenea, în cazul intervențiilor chirurgicale va punem la dispoziție serviciul de spitalizare de zi VIP. Acesta include cazarea într-o rezervă elegantă, cu grup sanitar propriu, numai pentru dumneavoastră și familia.

Preturi consultatii VIP

Consultatie Pret (lei) *
Consultatie VIP 1200 lei
Consultatie diplopie (vedere dubla) 350 lei
Sedinta blefasteam 70 lei
Control dupa tratament in infectii acute 70 lei
Taxa de urgenta 50 lei
Consultatie a doua opinie
Dr. A. Ciubotaru
200 lei

*Preturile pot suferi modificari in functie de complexitatea cazurilor.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM