fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan realizează operații de cataractă pentru adulți, în regim CASMB. Pentru mai multe detalii, sunați-ne la 021.211.4067

Cariere

A- A+

Infosan a fost înființat in anul 2002 și este un Centru de Excelență în oftalmologia pediatrică și a adultului.

Cazuistica noastra este extrem de bogată, ceea ce ne permite sa participăm în mod constant cu lucrări la congrese de specialitate. Spitalul dispune de aparatură de ultimă generație, are bloc operator propriu, rezerve cu paturi și cabinete medicale.

Noi știm să apreciem valoarea, de aceea oferim condiții deosebite atât financiare cât și de lucru. Sunteți o persoană care iubește performanța? Aveți talentul, dorința și tenacitatea de a ajunge cel mai bun? Educația și cultura va îndeamnă să fiți aproape de oameni? Dacă DA, atunci aveți un loc rezervat în Echipa Infosan.

Vă veți integra într-un colectiv alături de care, cu tenacitate și perseverență, puteți atinge cele mai înalte culmi. Aici veți găși un mediu curat, elegant, situat ultracentral, având la dispoziție cea mai modernă aparatură, dar și cea mai variată și complexă cazuistică oftalmologică, precum și sprijinul colegilor pentru o carieră desăvârșită.

În Spitalul Infosan veți avea prilejul de a arăta că medicina românească poate fi în vârful medicinii mondiale, că specialiștii ce aleg să profeseze în țară pot atinge performanțe mai mari decât cei din occident. Dacă acestea sunt țelurile ce vă animă, vă rugăm să ne trimiteți un curriculum vitae și o scrisoare de intenție la adresa: office@infosan.ro

Va invităm să va alăturați echipei INFOSAN.