×

Spitalul de Oftalmologie Infosan se redeschide pentru a-i ajuta pe pacienții ale căror tratamente și intervenții chirurgicale nu pot fi amânate. Am deschis o linie de de consultații, zilnic (luni-vineri) între orele 10.00-16.00.

Printre afecțiunile ce necesită consultație urgentă sau care nu pot fi programate ulterior se regăsesc: glaucomul, retinopatia diabetică, afecțiunile infecțioase și inflamatorii ale globului ocular și anexelor (conjunctivite, keratite, uveite, nevrite, alergii, celulita orbitară, obstrucții de căi lacrimale), hemoragii oculare și perioculare, ocluzii vasculare retiniene, plăgi, traumatisme, corpi străini oculari, decolare de retină, edem macular, deviații oculare, cataracta congenitală, afecțiunile oculare ale sugarului sau copilului mic, și altele.

Vor fi consultați toți pacienții care prezintă semne și simptome ce pot fi în spatele acestor afecțiuni: roșeață oculară sau perioculară, durere sau jenă oculară, lacrimare, secreții oculare, scăderea recentă a vederii, fluctuații ale vederii, modificarea câmpului vizual (îngustare, percepția de umbre/ flash-uri), cefalee, modificarea motilității oculare, vedere dublă, pupila albă, etc. Vor fi consultați sugarii și copii mici cu afecțiuni oftalmologice.

Nota de Informare privind consultațiile efectuate în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Nota de Informare privind prevenirea contaminării în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

A- A+

Echipa Infosan

Suntem mai frumoși când împărțim, iubim și ne pasă!

Trăim într-o societate unde medicina este o industrie de fabricat bani. Pacientul uneori ajunge să fie un consumator de medicamente și analize. Uităm să vindecăm și doar tratăm, dar mai ales uităm să prevenim boala și implicațiile ei în viața noastră.

Suntem oameni exact ca tine. Cu nevoie, dorințe, vise, planuri, idealuri. Greșim, învățăm, iertăm, mergem mai departe. Credem în puterea de a face bine, credem în performanța aparaturii și în pregătirea și excelența omului din spatele ei. Citim, învățăm, ne perfecționam. Mergem la congrese pentru a fi în pas cu progresele oftalmologiei. Ne implicăm, ne asumăm, avem entusiasmul copiilor când reușim să câștigăm bătălia cu boala.

Echipa Infosan este o echipă de oameni frumoși, inimoși, oameni cărora le pasă. De tine!

Aș dori să mă alătur echipei Infosan

Echipa Infosan