×

Spitalul de Oftalmologie Infosan se redeschide pentru a-i ajuta pe pacienții ale căror tratamente și intervenții chirurgicale nu pot fi amânate. Am deschis o linie de de consultații, zilnic (luni-vineri) între orele 10.00-16.00.

Printre afecțiunile ce necesită consultație urgentă sau care nu pot fi programate ulterior se regăsesc: glaucomul, retinopatia diabetică, afecțiunile infecțioase și inflamatorii ale globului ocular și anexelor (conjunctivite, keratite, uveite, nevrite, alergii, celulita orbitară, obstrucții de căi lacrimale), hemoragii oculare și perioculare, ocluzii vasculare retiniene, plăgi, traumatisme, corpi străini oculari, decolare de retină, edem macular, deviații oculare, cataracta congenitală, afecțiunile oculare ale sugarului sau copilului mic, și altele.

Vor fi consultați toți pacienții care prezintă semne și simptome ce pot fi în spatele acestor afecțiuni: roșeață oculară sau perioculară, durere sau jenă oculară, lacrimare, secreții oculare, scăderea recentă a vederii, fluctuații ale vederii, modificarea câmpului vizual (îngustare, percepția de umbre/ flash-uri), cefalee, modificarea motilității oculare, vedere dublă, pupila albă, etc. Vor fi consultați sugarii și copii mici cu afecțiuni oftalmologice.

Nota de Informare privind consultațiile efectuate în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Nota de Informare privind prevenirea contaminării în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Istoric

A- A+

În ultimii ani, se vorbește tot mai mult despre rezultate, eficiență, productivitate, tehnologie, spitale și clinici private. Toate acestea au luat amploare în România ultimilor 20 de ani.

De aceea, noi o să vă povestim despre pasiune. Pasiunea de a face medicină, pasiunea de a încerca să redai, nu doar sănătatea, ci mai ales vederea unui adult sau unui copil. Fiindcă da, medicii, de regulă, aleg această profesie pentru a putea să facă o diferență în viețile oamenilor. Pentru că vor să ajute, vor să trateze dar mai ales vor să vindece! Cei mai mulți medici aleg medicina fiindcă au o dorință profundă de a descoperi tratamentul unei boli rare sau a aduce vindecarea unei afecțiuni care scade calitatea vieții unui pacient. Sau sunt pasionați de știință și cred în puterea schimbării în bine.

Asemănător a fost și drumul profesional al medicului Andreea Ciubotaru. A terminat medicina, a lucrat mulți ani, a învățat și s-a perfecționat și mai mulți. În România și în Europa. Acolo unde a avut profesori care i-au devenit mentori. Acum câțiva ani, Clinica Infosan era situată în strada Polonă. O clinică mică, câțiva medici care alcătuiau o echipă inimoasă și multe vieți schimbate în bine.

În mai 2015, Clinica Infosan a intrat într-un proces firesc de evoluție. Treptat, natural și firesc am devenit Spitalul de Oftalmologie Infosan. Ne-am mutat sediul într-un spațiu mult mai mare, ultracentral, cu un bloc operator modern, două săli de operații, rezerve cu paturi și multe cabinete de consultații. Și echipa medicală s-a întregit și mărit. Ne mândrim cu medicii noștri. Sunt tineri, entuziaști, dornici să-și depășească limitele și să reușească acolo unde alții nu au făcut-o. Credem în ei, în corectitudinea actului medical și în omul din spatele halatului de medic!

Lumea este frumoasă iar noi îți promitem să facem tot ceea ce știm mai bine pentru ca tu să o vezi așa cum e.