fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan dorește să își extindă echipa medicală cu oameni remarcabili! Aplică acum!

Cariere

A- A+

Noi, cei de la Spitalul de Oftalmologie Infosan, cautam in permanenta oameni remarcabili care ne impartasesc viziunea si care pot sa contribuie la realizarea misiunii noastre.

Viziune: Vederea la capacitate maxim posibilă, o viaţă mai bună pentru fiecare!
Misiune: Evoluţie continuă pentru excelenţă în calitatea actului medical.

Valorile pe care le respectam si dupa care ne ghidam in tot ceea ce facem sunt Excelenta, Integritate, Oameni si Schimbare.

Dorim ca tot ceea ce facem sa se poata ridica la nivel de Excelenta. De la cum ne adresam pacientului, la cum il tratam in cabinetul medical, la cum reactionam cand acesta are o nemultumire. Doar asa putem sa ne indeplinim misiunea.

Integritatea este a doua noastra natura. Suntem onesti cu noi, cu cei care ne inconjoara dar si cu pacientii nostri. Recomandam pacientilor doar servicii care le aduc un beneficiu real si care le sunt necesare pentru o vedere mai buna.

Viziunea Infosan traieste datorita Oamenilor minunati, colegii nostri, care o fac posibila. Nimeni nu este perfect, dar cu totii ne dorim sa fim mai buni, pentru noi si pentru cei din jur.

Schimbarea este scanteia care declanseaza evolutia noastra. Chiar daca nu toate schimbarile pe care le facem se dovedesc a fi bune, nu ne lasam descurajati de asta. Ne dorim sa fim mai buni, ne dorim sa fim altfel, chiar daca drumul este deseori intortocheat.

Daca esti un om remarcabil, in cautarea unei echipe unde sa poti sa iti atingi potentialul, sa evoluezi continuu si sa contribui la imbunatatirea vietii a sute de oameni, te asteptam alaturi de noi!

Aplica prin intermediul butoanelor de mai jos!

Medic Oftalmolog

Alatura-te unei echipe de medici profesionisti.

Lider Remarcabil

Esti un lider remarcabil si iti doresti sa te alaturi Infosan? Hai sa ne cunoastem!

Asistent medical

Alatura-te unei echipei care contribuie in mod direct la calitatea serviciului medical.

Call-center

Alatura-te echipei care ajuta pacientii sa aleaga serviciul potrivit nevoilor lor.

Receptionist

Alatura-te unei echipe mereu cu zambetul pe buze.

Infirmiera

Alatura-te unei echipe care contribuie la mentinerea unui mediu curat si placut.