fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan dorește să își extindă echipa medicală cu oameni remarcabili! Aplică acum!

Misiunea Infosan

A- A+

Echipa Infosan

 

Spitalul de Oftalmologie Infosan este un Centru de Excelență în Oftalmologie Pediatrică și Oftalmologie Generală.

Avem la parter si la etajul 1 cabinete de consultații, iar la etajul 3 rezerve cu paturi. De asemenea, blocul operator situat la etajul 4 are aparatura de top. 

Însă, cel mai important aspect este acela că medicul Andreea Ciubotaru, Președintele Societății Române de Strabologie și Oftalmopediatrie, medic primar oftalmolog și fondatorul Infosan, unul dintre cei mai buni medici oftalmologi din România este inima spitalului nostru. Da, știm că sună a laudă, însă realitatea anilor care au trecut ne arată altceva. Ne arată mii și mii de pacienți mulțumiți. Doctorul Andreea Ciubotaru este îngerul copiilor care nu văd sau a căror vedere este amenințată de boală. Un om absolut vertical, corect, onest, implicat 100% în tot ceea ce face și a cărei pasiune pentru medicină depășește cu mult normalitatea zilelor noastre.

Totodată, suntem recunoscători pentru toți medicii specialiști oftalmologi care au ales să ni se alăture și care fac cinste profesiei de medic. Ei bine, toată echipa Spitalului de Oftalmologie Infosan este aici pentru dumneavoastră și oricât de ușor sau de greu ne-ar fi promitem să facem tot ceea ce știm mai bine, ca oameni și ca profesioniști în sănătate pentru ca voi, pacienții care ne treceți pragul să puteți vedea lumea așa cum este ea: frumoasă! De ce? Fiindcă pentru noi, vederea ta merită tot ceea ce știm!

Viziune: “Lumea este frumoasă și noi te ajutăm să o vezi așa cum este!”
Misiune: Asigurăm vederea optimă pacienţilor noştri, prin cercetare, inovare şi educație permanentă.

Misiunea Infosan

Valorile care ne definesc

1. Integritate.
Spunem întotdeauna adevărul. Mai mult, ceea ce spunem că facem, facem!

2. Fidelitate.
Suntem fideli pacienţilor noştri. Investim timp pentru a le înțelege problemele reale, pentru a le trata, dar mai ales vindeca. Credem că medicina nu trebuie să se mai rezume la tratamente ci să asigure vindecarea!

3. Echilibru.
Suntem în echilibru cu noi înșine. Numai așa putem să fim în echilibru cu pacienții noștri.

4. Succes.
Nu vrem să definim succesul, fiindcă are o mulțime de definiții și fiecare îi dă propriul înțeles. Dar ne asumăm fiecare gest, cuvânt sau act medical pe care îl facem sau îl adresăm celor care ne calcă pragul. Știm că a greși e omenește de aceea nu spunem că suntem perfecți. Suntem oameni care și-au făcut din meserie o pasiune. Pasiunea de a ajuta, de a trata și de a reda sănătatea.

5. Comunicare.
Vrem să ne vezi cum suntem, vrem să te vedem cum ești. Împreună, echipa medic-pacient poate să învingă boala.

6. Excelenţă.
Am fost mici. Am crescut. Vom crește în continuare. Pentru tine, pacientul care crezi în noi! Visăm să fim cei mai buni și promitem să facem tot ce ține de noi, ca oameni și ca medici, în acestă direcție.

7. Educaţie.
Știm că numai prin educație medicală continuă reușim să ținem pasul. Pasul cu tehnologia, cu cele mai noi metode și proceduri chirurgicale, pasul cu boala. Numai în acest fel îți putem oferi cele mai bune tratamente, metode de investigație, dar mai ales doar așa se produce vindecarea.

8. Constanţă.
Ducem până la capăt toate proiectele şi nu ne oprim până nu atingem obiectivele propuse. Suntem o echipa pentru care disciplina este extrem de importantă.

9. Lucrul în echipă.
O echipă atinge mult mai uşor ţintele propuse decât o singură persoană, de aceea noi lucrăm întotdeauna împreună. Te aștepăm să fii partenerul nostru și nu pacientul nostru. Împreună vedem lumea în toată splendoarea ei.

10. Gratitudine.
Suntem gata să spunem “mulţumesc” în orice clipă. Suntem recunoscători profesorilor noştri şi lui Dumnezeu pentru harul oferit. Dar și pentru șansa de a face bine, de a ajuta omul să vadă frumusețea acestei lumni. Suntem “Oameni pentru lumina ochilor tăi”.

Spitalul de Oftalmologie Infosan