fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan dorește să își extindă echipa medicală cu oameni remarcabili! Aplică acum!

A- A+

Opiniile pacienților

Dr. Andreea Ciubotaru sau zâna ochilor!

Într-o sâmbătă fetița mea, care avea atunci trei ani și jumătate, a inceput să privească cu ochiul stâng către nas. A doua zi, duminică, ochiul drept a inceput și el să privească spre nas. Până atunci ochii ei erau perfect drepți. Iar acum ochii alunecau spre nas, când dreptul când stângul, fără nici o noimă. Am mers de urgență la doctor.

Citeste tot

Operație de nistagmus nedureroasă

Mulțumesc din suflet doamnei doctor pentru tot ceea ce face pentru micuța mea, operația de strabism a fost o reușită!

Valeriu Stoica

Una dintre clinicile medicale cele mai performante din Romania.

Personalul care lucrează aici: medici, asistente, recepționeri, au o pregătire profesională excepțională, sunt eficienți și foarte amabili.

Elena Dumitrescu

Vâ recomand cu toată încrederea acești minunați oameni care fac adevărate minuni!

Am fost un caz aparte, operată fiind de strabism la vârsta de 7 ani la un medic in Iași unde operația nu a avut succes, am trecut prin mai multe complexe, priviri și întrebări răutăcioase despre afecțiunea mea. În anul 2016 printr-o minune mi-a fost recomandat să merg la doamna doctor Ciubotaru Andreea pentru un consult si o părere. Dupa foarte multe teste făcute in clinică, am fost operată de strabism divergent. Operația a fost un real succes!

Alexandra Elena

O echipă minunată, plină de profesionalism și dedicație

Mulțumim din suflet doamnei doctor Iosub si tuturor cadrelor medicale de la Clinica Infosan.

Seboiu Crina Elena

Aici mi-am redobândit speranța!

Toată admirația și respectul pentru dna dr Andreea Ciubotaru, medicul datorita căruia pot privi viata "în ochi" după mulți ani în care normalitatea părea ceva imposibil. Mulțumiri întregii echipe pentru ajutorul acordat în decursul celor 2 interventii chirurgicale.

Manuela Popescu

Sincer, sunt extrem de mulțumită de serviciile oferite!

Avem aproape 5 ani de cand mergem aici cu fetița noastră! Mulțumesc din suflet doamnei doctor Andreea Hopincă pentru tot ceea ce face pentru micuța mea.

Mariana Costea

Cea mai bună clinică de oftalmologie!

Reușita operației de strabism a fost 100%. Doamna doctor Andreea Ciubotaru ne-a operat copilul în urmă cu 10 ani si cum am spus mai sus, reușita a fost de 100%. Felicitări si succes pe mai departe!

Mihai Dinca

Mulțumesc din suflet!

Am fost operat de către doamna doctor Andreea Ciubotaru. Am numai cuvinte de laudă si de mulțumire față de dânsa, operația este un succes, am întâlnit o echipă profesionistă întru totul, iar doamna doctor este un om de o mare calitate umană si profesională, cum rar întâlnești in România.

Cepi Costin