×

Spitalul de Oftalmologie Infosan se redeschide pentru a-i ajuta pe pacienții ale căror tratamente și intervenții chirurgicale nu pot fi amânate. Am deschis o linie de de consultații, zilnic (luni-vineri) între orele 10.00-16.00.

Printre afecțiunile ce necesită consultație urgentă sau care nu pot fi programate ulterior se regăsesc: glaucomul, retinopatia diabetică, afecțiunile infecțioase și inflamatorii ale globului ocular și anexelor (conjunctivite, keratite, uveite, nevrite, alergii, celulita orbitară, obstrucții de căi lacrimale), hemoragii oculare și perioculare, ocluzii vasculare retiniene, plăgi, traumatisme, corpi străini oculari, decolare de retină, edem macular, deviații oculare, cataracta congenitală, afecțiunile oculare ale sugarului sau copilului mic, și altele.

Vor fi consultați toți pacienții care prezintă semne și simptome ce pot fi în spatele acestor afecțiuni: roșeață oculară sau perioculară, durere sau jenă oculară, lacrimare, secreții oculare, scăderea recentă a vederii, fluctuații ale vederii, modificarea câmpului vizual (îngustare, percepția de umbre/ flash-uri), cefalee, modificarea motilității oculare, vedere dublă, pupila albă, etc. Vor fi consultați sugarii și copii mici cu afecțiuni oftalmologice.

Nota de Informare privind consultațiile efectuate în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Nota de Informare privind prevenirea contaminării în Spitalul de Oftalmologie Infosan
in timpul pandemiei COVID-19

Contact

A- A+

PROGRAMARI CONSULTATII

Nume societate: Infosan srl
Adresa: str. Prof. Ion Bogdan, nr.3, sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal: 010538
Nr. Registrul Comertului: J40/1286/2002
CUI: 14468339
Capital social: 200 lei
Cont bancar: RO34 BACX 0000 0011 4855 1000
Banca: UniCredit Bank, Sucursala Stefan cel Mare

Cariere

Infosan a fost înființat in anul 2002 și este un Centru de Excelență în oftalmologia pediatrică și a adultului. Cazuistica noastra este extrem de bogată, ceea ce ne permite sa participăm în mod constant cu lucrări la congrese de specialitate. Spitalul dispune de aparatură de ultimă generație, are bloc operator propriu, rezerve cu paturi și cabinete medicale.

Noi știm să apreciem valoarea, de aceea oferim condiții deosebite atât financiare cât și de lucru. Sunteți o persoană care iubește performanța? Aveți talentul, dorința și tenacitatea de a ajunge cel mai bun? Educația și cultura va îndeamnă să fiți aproape de oameni? Dacă DA, atunci aveți un loc rezervat în Echipa Infosan.

Vă veți integra într-un colectiv alături de care, cu tenacitate și perseverență, puteți atinge cele mai înalte culmi. Aici veți găși un mediu curat, elegant, situat ultracentral, având la dispoziție cea mai modernă aparatură, dar și cea mai variată și complexă cazuistică oftalmologică, precum și sprijinul colegilor pentru o carieră desăvârșită.

În Spitalul Infosan veți avea prilejul de a arăta că medicina românească poate fi în vârful medicinii mondiale, că specialiștii ce aleg să profeseze în țară pot atinge performanțe mai mari decât cei din occident. Dacă acestea sunt țelurile ce vă animă, vă rugăm să ne trimiteți un curriculum vitae și o scrisoare de intenție la adresa: office@infosan.com.ro

Va invităm să va alăturați echipei INFOSAN.

Trimite-ne CV

Nume:

Prenume:

Email:

Un scurt mesaj:

Ataseaza CV-ul (.pdf sau .doc):

Posturi deshise: