fbpx
×
infosan-logo infosan-anmcs

descarcă acum
ghidul gratuit

Dacă ești în căutarea unui ghid distractiv și interactiv, menit să te sprijine în evaluarea vederii sănătoase a copilului tău, ai ajuns unde trebuie. Ghidul nostru îți pune la dispoziție jocuri captivante și îți oferă instrumentele necesare pentru a verifica și îmbunătăți vederea micuțului tău.

De ce ar trebui să descarci ghidul?

1) Evaluare Detaliată și Personalizată:

Ghidul conține jocuri gândite pentru a evalua diferite aspecte ale vederii, ajutându-te să înțelegi mai bine nevoile vizuale ale copilului tău.

2) Comunicare Mai Bună cu Copiii:

Jocurile interactive fac procesul de testare a vederii o experiență relaxantă și distractivă, permițând părinților să comunice mai ușor cu cei mici despre sănătatea ochilor.

3) Învățare și Dezvoltare  

Jocurile din ghid contribuie la dezvoltarea abilităților vizuale ale copiilor, ajutându-i să-și îmbunătățească concentrarea, coordonarea ochi-mână și recunoașterea formelor.

4) Ochi sănătoși, Atitudine pozitivă

Odată cu îmbunătățirea vederii, copiii câștigă mai multă încredere în propriile lor abilități, dezvoltând o atitudine pozitivă față de explorarea lumii din jur.

CE O SĂ GĂSEȘTI ÎN GHID?

Ghidul conține jocuri vizuale atent selecționate, create pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a vederii copiilor. Fiecare joc contribuie la abilitățile vizuale într-un mod interactiv.

descarcă acum
"4 Jocuri vizuale - testează vederea copilului tău"

PăREREA CLIENȚILOR noștri DESPRE infosan

Recenziile sunt 100% reale și pot fi verificate pe pagina noastră de Facebook, în secțiunea „REVIEWS”.

Client Logo

Aici mi-am redobândit speranța! Toată admirația și respectul pentru dna dr Andreea Ciubotaru, medicul datorita căruia pot privi viata "în ochi" după mulți ani în care normalitatea părea ceva imposibil. Mulțumiri întregii echipe pentru ajutorul acordat în decursul celor 2 interventii chirurgicale.

Manuela Popescu
Client Logo

Vâ recomand cu toată încrederea acești minunați oameni care fac adevărate minuni! Am fost un caz aparte, operată fiind de strabism la vârsta de 7 ani la un medic in Iași unde operația nu a avut succes, am trecut prin mai multe complexe, priviri și întrebări răutăcioase despre afecțiunea mea. În anul 2016 printr-o minune mi-a fost recomandat să merg la doamna doctor Ciubotaru Andreea pentru un consult si o părere. Dupa foarte multe teste făcute in clinică, am fost operată de strabism divergent. Operația a fost un real succes!

Alexandra Elena
Client Logo

Sincer, sunt extrem de mulțumită de serviciile oferite! Avem aproape 5 ani de cand mergem aici cu fetița noastră! Mulțumesc din suflet doamnei doctor Andreea Hopincă pentru tot ceea ce face pentru micuța mea.

Mariana Costea
Client Logo

Mulțumesc din suflet! Am fost operat de către doamna doctor Andreea Ciubotaru. Am numai cuvinte de laudă si de mulțumire față de dânsa, operația este un succes, am întâlnit o echipă profesionistă întru totul, iar doamna doctor este un om de o mare calitate umană si profesională, cum rar întâlnești in România.

Cepi Costin
receptie Spital Infosan

scrie-ne sau sună-ne!

Echipa noastră îţi stă la dispoziţie.

  • Email: secretariat@infosan.com.ro
  • Telefon: 021 211.4067
                    0788 47 85 35
PROGRAMARI