fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan realizează operații de cataractă pentru adulți, în regim CASMB. Pentru mai multe detalii, sunați-ne la 021.211.4067

Termeni si conditii

A- A+

Societatea INFOSAN SRL (CLINICA OFTALMOLOGICĂ INFOSAN, noi), este spitalul privat de oftalmologie cu sediul social in str. Paul Greceanu, nr.13, bl.21, sc.B, ap.56, sector 2, București, România si punct de lucru in București, str. Profesor Ion Bogdan, nr.3, sector 1, număr de telefon: 021 2114067 sau 0788478535 (disponibil între orele 8 și 20, luni – vineri) , adresă de email: office@infosan.com.ro, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1285/2002, Cod Unic de Inregistrare 14468339, numar de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal: 9205 şi 9206, capital social subscris si varsat 200 lei, cont bancar RO34BACX0000001148551000, deschis la banca UniCredit Bank.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea Infosan srl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii”.

Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice.

1. Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrarea unei programari, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare in vederea furnizarii serviciilor solicitate. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, contactati receptia direct sau la numerele de telefon: 021 2114067 sau 0788478535. Pentru acelasi pacient nu se pot efectua mai multe programari simultane.

2. Securitatea datelor personale
Datele furnizate sunt strict confidentiale. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Infosan srl informeaza Clientul ca dispune de drepturile prevazute de Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de restrictionare a prelucrarii, dreptul de stergere, dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de opozitie, pe care le poate exercita printr-o cerere scrisa adresata catre Infosan srl. Orice cerere/notificare pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate se va trimite de catre Client prin e-mail la adresa dpo@infosan.ro, in atentia Responsabilului pentru prelucrarea datelor personale. Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Nota de Informare privind protectia datelor personale. In cazul platilor efectuate cu cardul, produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul solutiilor de plata online oferite de PayU. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si/sau sa fie folosite abuziv de catre terte persoane, Gecad ePayment International SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Infosan srl. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.infosan.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.infosan.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright
Intregul continut al site-ului www.infosan.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Infosan srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Infosan srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site
Infosan srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Infosan srl fara acordul prealabil scris al acesteia.

5. Preturi
Serviciile medicale furnizate sunt scutite de TVA. Preturile pot fi actualizate/modificate fara notificare prealabila. Pentru serviciile achitate online cu cardul bancar in momentul efectuarii programarii pretul ramane nemodificat. Intre data efectuarii programarii si data prestarii serviciilor pretul acestora poate suferi modificari. Pretul serviciilor va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achitarii acestora.

6. Plata serviciilor
Plata serviciilor medicale comandate/programate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la prestarea serviciilor sau online, prin intermediul cardului bancar. Infosan srl isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata serviciilor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Infosan srl la adresa de e-mail office@infosan.ro. In cazul in care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar sa completati un formular corespunzator. Daca tranzactia prin card este reusita, urmatorul ecran va oferi informatiile relevante pentru comanda. Infosan srl accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit, pretul serviciilor comandate de dumneavoastra este garantat. In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea serviciilor prestate, se va restitui clientului diferenta de bani. In cazul in care suma achitata in avans este mai mica decat valoarea serviciilor prestate, clientul va trebui sa achite diferenta de bani in momentul prestarii acestora.

7. Furnizarea serviciilor
Infosan srl isi rezerva dreptul sa efectueze validarea programarii serviciilor, prin contactarea telefonica, prin email sau SMS a clientilor. Prezentarea pacientilor pentru consultatii se va face in ziua si la ora programarii. De regula, serviciile medicale programate vor fi efectuate de catre medicul/medicii la care s-a soliciat programarea. Prin exceptie, in cazul in care medicul solicitat se afla in imposibilitatea de a efectua serviciile respective ( este implicat in rezolvarea unor urgente medicale, interventii chirurgicale, decalarea programului de lucru, absenta din clinica indiferent de motivul acesteia, etc.) alt medic al Clinicii Infosan va efectua serviciile medicale programate. Daca pacientul refuza efectuarea serviciilor medicale de catre alt medic va fi reprogramat la o data ulterioara, in limita locurilor disponibile sau se va returna la cerere contravaloarea serviciilor achitate in avans si neefectuate. Investigatiile speciale, interventiile si procedurile solicitate odata cu efectuarea programarii consultatiei vor fi efectuate in aceeasi zi ca si consultatia sau pot fi programate la o data ulterioara in functie de complexitate si de decizia medicului. Este posibil ca din motive independente de vointa noastra (incluzand urgente medicale, cazuri complicate, colaborare dificila a pacientilor de varsta mica) programul consultatiilor sa sufere decalaje fata de ora programata. Infosan srl garanteaza ca toate consultatiile vor fi tratate cu maximum de atentie si responsabilitate si multumeste pacientilor pentru intelegere. Infosan srl isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze efectuarea serviciilor programate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Infosan srl care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve. Valoarea maxima a obligatiilor companiei Infosan srl fata de orice client in cazul neefectuarii serviciilor programate este valoarea sumelor incasate de Infosan srl de la acest client.

8. Modificarea si anularea programarilor
Pacientul poate solicita anularea sau modificarea programarii initiale. Programarile ce nu pot fi onorate de catre pacienti trebuie anuntate si anulate cat mai devreme posibil, cu cel putin 24 de ore inainte de ora programata a consultatiei. Neprezentarea la data si ora programata, in lipsa anularii prealabile a acesteia cu cel putin 24 de ore inainte de ora programata a consultatiei atrage dupa sine achitarea de catre pacient a contravalorii serviciilor programate. Contravaloarea serviciilor achitate online anticipat, va fi returnata in contul clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la momentul la care s-a inregistrat cererea de anulare a programarii si restituire a sumelor achitate doar daca aceasta a fost inregistrata cu cel putin 24 de ore inainte de ora programata a consultatiei. Pentru programarile neonorate de pacient sau anulate cu mai putin de 24 de ore inainte de ora programata a consultatiei sumele achitate nu se restituie. Cererea de returnare sold trebuie sa contina urmatoarele date :

Codul IBAN format din 24 caractere
Numele pe care este deschis contul respectiv
Banca
Sucursala Bancii

9. Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.