fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan realizează operații de cataractă pentru adulți, în regim CASMB. Pentru mai multe detalii, sunați-ne la 021.211.4067

Optică

A- A+

Optica Infosan

Optica medicală a Spitalului de Oftalmologie Infosan din București este partenerul de încredere al vederii tale.

Doar o reclamă? Nu!

Știm, ochelarii sunt de cele mai multe ori o necesitate. Foarte rar ei devin un obiect estetic. Însă, pentru a vedea toată frumusețea acestei lumi, prima condiție este să avem o libertate a privirii. Trebuie ca ochii să vadă. Clar, corect, complex, cuprinzător.

Să recunoaștem: toți ne dorim ochelarii care să ne definească! Fiindcă orice am încerca să spunem, adevărul este că perechea de ochelari este singurul obiect care ne însoțește peste tot, zi de zi, an de an! Și nu, nu luăm pauză! Îi purtăm mereu.

Noi am înțeles toate aceste aspecte și de aceea, vrem ca tu să fii întreagă, liberă și fericită. Așa că încercăm să oferim ochilor tăi, ceea ce își doresc: o vedere cât mai naturală a realității!

Cum? Prin ochelari complet adaptați nevoilor tale. Ochelari personalizați. Ochelari prin care tu să vezi totul exact așa cum este. Sau lentile de contact care să-ți ofere de la libertatea mișcărilor până la plăcerea plimbării în ploaie. Plimbare fără grijă udării ochelariilor.

👁

Rame pentru copii

 

👁

Rame
sport

 

👁

Rame pentru adulti

 

👁

lentile-speciale

Lentile
speciale

 

 

De ce suntem siguri că vei primi cei mai buni ochelari?

Fiindcă acesta este adevărul! Te vei convinge singură! Și nu, nu este o strategie de marketing.

Fiindcă la noi vei avea parte de un control complet și complex.

Primul pas este acela prin care medicul specialist îți face toate testele necesare pentru stabilirea diagnosticului și/sau a dioptriilor. Ai însă nevoie de răbdare. Un control complet nu se execută în câteva minute, ci în minimum o oră. Atenție! Nu este condiționat actul medical de achiziționarea ochelarilor. Și nici invers! Totul ține de alegeri. Alegeri drepte, corecte, asumate. Noi vrem doar să alegi informat!

Dacă ai nevoie cu adevărat de ochelari, pasul doi este acela în care ajungi la unul dintre specialiștii noștri în optică medicală. Și da, și aici ai nevoie de puțină răbdare. Calitatea nu se obține bătând din palme. Colegul nostru, în funcție de fizionomia ta, de raportul medical dar și de mediul tău de lucru îți va recomanda anumite rame și lentile.

Ce urmează? Procesul de montare a lor. Iar aici avem o altă poveste, credem noi frumoasă.

Ai nevoie de ochelari pe loc?

Da, se poate!

Nimic mai simplu! Se rezolvă! Un alt mare plus al Opticii nostre este acela că putem să-ți facem ochelarii pe loc. În clădirea unde noi avem sediul, locuiesc și partenerii noștri – Nova Lenti. Cu ajutorul lor, putem să-ți oferi montajul expres. Adică, pe loc. Mai mult, grație noii tehnologii de care aceștia dispun veți avea un montaj rapid, iar calitatea acestuia atinge pur și simplu cel mai înalt grad. În plus, există posibilitatea realizării unor forme personalizate sau a unor gravuri personalizate.

De ce ai nevoie de noi?

Exact cum spuneam la început: credem că pentru a fi fericită, ochelarii trebuie să facă parte din tine! Și asta ne dorim să-ți oferim!