fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan realizează operații de cataractă pentru adulți, în regim CASMB. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne sunați.

Servicii decontate CNAS

A- A+

Spitalul de Oftalmologie Infosan a încheiat contract cu CASMB atât pentru consultații cât și pentru operații. Prin urmare, unele investigații, consultații, operații sunt decontate de către CASMB total sau parțial.

Pacienții cu boli cronice confirmate precum glaucomul, diabetul, degenerescența maculară se pot prezența fără bilet de trimitere, doar cu cardul de sănătate. Pentru operații de strabism, cataractă, ptoză palpebrală, este necesar bilet de trimitere.

Consultațiile vor fi acordate de doamnele dr. Ana-Maria Boariu, dr. Raluca Neacșu, dr. Raluca Troi, dr. Marina Istrate. Operațiile vor fi efectuate de către doamnele dr. Andreea Ciubotaru și dr. Ionela Iosub. Vă rugăm să faceți programare pentru consultații în contract cu CASMB online sau telefonic la secretariat (0212114067 sau 0788478535), precizând că veți veni cu bilet de trimitere.

Biletul de trimitere emis de orice CASJ este valabil.

Biletul de trimitere (BT) trebuie să fie valabil la data consultației (30 zile de la data emiterii, cu câteva excepții).

Toate persoanele peste 18 ani trebuie să se prezinte cu cardul de sănătate valid, să știe pin-ul și să fie asigurate.

CAS decontează doar o parte din procedurile efectuate în cadrul unei consultații (biomicroscopie, refracție, tonometrie, vedere binoculară), cele nedecontate urmând a fi achitate de către pacient (prescripția de ochelari sau lentile de contact, acuitate vizuală, simț cromatic, test Shirmer, oftalmoscopie indirectă, adaptare prismatică, OCT, ecografie etc).

De asemenea, în cazul operațiilor de cataractă o parte a operației este decontată. Așa cum știți, diferența este achitată de pacient.

Însă, din păcate, după prima lună de contract cu CNAS-ul suntem nevoiți să vă anunțăm că nu se decontează operațiile de strabism și de ptoză în spitalizarea de zi.

Toate consultațiile se efectuează numai pe bază de programare, în limita locurilor disponibile. În momentul programării trebuie precizat că se solicitată consultație în contract cu CAS.

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE ÎN ASISTENTA MEDICALĂ AMBULATORIE DE SPECIALITATE PENTRU SPECIALITĂȚI CLINICEPACHETUL DE SERVICII MEDICALE PENTRU ASISTENŢA MEDICALĂ SPITALICEASCĂ