fbpx
×

Spitalul de Oftalmologie Infosan realizeaz─â opera╚Ťii de cataract─â pentru adul╚Ťi, ├«n regim CASMB. Pentru mai multe detalii, suna╚Ťi-ne la 021.211.4067

Consultatii si Operatii oftalmologice cu bilet trimitere decontate CASMB – Infosan.ro

A- A+

Spitalul de Oftalmologie Infosan a ├«ncheiat contract cu CASMB at├ót pentru consulta╚Ťii c├ót ╚Öi pentru opera╚Ťii. Prin urmare, unele investiga╚Ťii, consulta╚Ťii, opera╚Ťii sunt decontate de c─âtre CASMB total sau par╚Ťial.

Pacien╚Ťii cu boli cronice confirmate precum glaucomul, diabetul, degenerescen╚Ťa macular─â se pot prezen╚Ťa f─âr─â bilet de trimitere, doar cu cardul de s─ân─âtate. Pentru opera╚Ťii de strabism, cataract─â, ptoz─â palpebral─â, este necesar bilet de trimitere.

Consulta╚Ťiile vor fi acordate de doamnele dr. Ana-Maria Boariu, dr. Raluca Neac╚Öu, dr. Raluca Troi, dr. Marina Istrate. Opera╚Ťiile vor fi efectuate de c─âtre doamnele dr. Andreea Ciubotaru ╚Öi dr. Ionela Iosub. V─â rug─âm s─â face╚Ťi programare pentru consulta╚Ťii ├«n contract cu CASMB online sau telefonic la secretariat (0212114067 sau 0788478535), preciz├ónd c─â ve╚Ťi veni cu bilet de trimitere.

Biletul de trimitere emis de orice CASJ este valabil.

Biletul de trimitere (BT) trebuie s─â fie valabil la data consulta╚Ťiei (30 zile de la data emiterii, cu c├óteva excep╚Ťii).

Toate persoanele peste 18 ani trebuie să se prezinte cu cardul de sănătate valid, să știe pin-ul și să fie asigurate.

CAS deconteaz─â doar o parte din procedurile efectuate ├«n cadrul unei consulta╚Ťii (biomicroscopie, refrac╚Ťie, tonometrie, vedere binocular─â), cele nedecontate urm├ónd a fi achitate de c─âtre pacient (prescrip╚Ťia de ochelari sau lentile de contact, acuitate vizual─â, sim╚Ť cromatic, test Shirmer, oftalmoscopie indirect─â, adaptare prismatic─â, OCT, ecografie etc).

De asemenea, ├«n cazul opera╚Ťiilor de cataract─â o parte a opera╚Ťiei este decontat─â. A╚Öa cum ╚Öti╚Ťi, diferen╚Ťa este achitat─â de pacient.

├Äns─â, din p─âcate, dup─â prima lun─â de contract cu CNAS-ul suntem nevoi╚Ťi s─â v─â anun╚Ť─âm c─â nu se deconteaz─â opera╚Ťiile de strabism ╚Öi de ptoz─â ├«n spitalizarea de zi.

Toate consulta╚Ťiile se efectueaz─â numai pe baz─â de programare, ├«n limita locurilor disponibile. ├Än momentul program─ârii trebuie precizat c─â se solicitat─â consulta╚Ťie ├«n contract cu CAS.

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE ÎN ASISTENTA MEDICALĂ AMBULATORIE DE SPECIALITATE PENTRU SPECIALITĂȚI CLINICEPACHETUL DE SERVICII MEDICALE PENTRU ASISTENŢA MEDICALĂ SPITALICEASCĂ