×

Servicii decontate CNAS

A- A+

Spitalul de Oftalmologie Infosan a incheiat contract cu CASMB atat pentru consultatii cat si pentru operatii. Prin urmare, unele investigatii, consultatii, operatii sunt decontate de catre CASMB total sau partial.

Pacientii cu boli cronice confirmate precum glaucomul, diabetul, degenerescenta maculara se pot prezenta fara bilet de trimitere, doar cu cardul de sanatate. Pentru operatii de strabism, cataracta, ptoza palpebrala, este necesar bilet de trimitere.

Consultatiile vor fi acordate de doamna dr. Ana-Maria Boariu, iar operatiile vor fi efectuate de catre doamnele dr. Andreea Ciubotaru si Ionela Iosub. Va rugam sa faceti programare pentru consultatii in contract cu CASMB online sau telefonic la secretariat (0212114067 sau 0788478535), precizand ca veti veni cu bilet de trimitere.

Biletul de trimitere emis de orice CASJ este valabil.

Biletul de trimitere (BT) trebuie sa fie valabil la data consultatiei (30 zile de la data emiterii, cu cateva exceptii).

Toate persoanele peste 18 ani trebuie sa se prezinte cu cardul de sanatate valid, sa stie pin-ul si sa fie asigurate.

CAS deconteaza doar o parte din procedurile efectuate in cadrul unei consultatii (biomicroscopie, refractie, tonometrie, vedere binoculara), cele nedecontate urmand a fi achitate de catre pacient (prescriptia de ochelari sau lentile de contact, acuitate vizuala, simt cromatic, test Shirmer, oftalmoscopie indirecta, adaptare prismatica, OCT, ecografie etc).

De asemenea in cazul operatiilor de cataracta o parte a operatiei este decontata. Așa cum știți, diferența este achitată de pacient.

Insa, din pacate, după prima lună de contract cu CNAS-ul suntem nevoiți să vă anunțăm că nu se decontează operațiile de strabism și de ptoză în spitalizarea de zi.

Toate consultatiile se efectueaza numai pe baza de programare, in limita locurilor disponibile. In momentul programarii trebuie precizat ca se solicitata consultatie in contract cu CAS. In prezent aceste consultatii sunt efectuate de dna. dr. Ana-Maria Boariu.

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE ÎN ASISTENTA MEDICALĂ AMBULATORIE DE SPECIALITATE PENTRU SPECIALITĂȚI CLINICE

PACHETUL MINIMAL DE SERVICII MEDICALE PENTRU ASISTENŢA MEDICALĂ SPITALICEASCĂ