fbpx
×
infosan-logo infosan-anmcs

CONSULTATII OFTALMOLOGICE BUCURESTI

Un diagnostic corect, pus la timp, face diferența Consultatii oftalmologice bucuresti

Este nevoie de o singură consultație profesională pentru a primi 

un diagnostic cu adevărat corect și o soluție pentru rezolvarea

afecțiunii oftalmologice. – Consultatii Oftalmologice Bucuresti

Peste 200.000 de consultații și 10.000 de intervenții chirugicale creează experiența și precizia echipei noastre de profesioniști.

Consult oftalmologic adulti, medic consultand pacientul, Spitalul Infosan

1)  Un rezultat pertinent într-o singură consultație


Suntem pregătiți să te ascultăm și să îți oferim o soluție sinceră și cât mai potrivită afecțiunii tale, într-o singură consultație.

 

2) Echipă specializată în domeniul oftalmologiei

 
 Echipa INFOSAN este formată din medici renumiți în domeniul oftalmologiei, pregătiți să rezolve și cele mai complicate afecțiuni oculare.

3)  Aparatură destinată oricărei afecțiuni


Cu ajutorul aparaturii avansate, echipa noastra de medici, poate identifica și diagnostica orice problemă.

4) Exclusivitate în domeniu


Clinica noastră este specializată în domeniul oftalmologiei, atât cea generală, pentru adulți și vârstnici, cât și în oftalmopediatrie.

 
 
Control oftalmologic adulti, dezlipire retina, Spitalul Infosan

Consultatii oftalmologice - Pentru cine sunt și în ce constau ele?

Există problemele de vedere care apar treptat, fără să ne dăm seama, dar și afecțiuni mai grave care necesită o monitorizare mai amănunțită.

Durerile de cap, amețeala sau lăcrimatul ochilor sunt simptome întâlnite în fiecare zi, dar ignorate crezând că sunt de la oboseală. 

Acestea pot indica probleme de vedere comune cum ar fi miopia sau hipermetropia.

Totodată ,unele persoane resimt diferite simptome care pot indica afecțiuni mult mai grave.

În unele cazuri, dacă nu se intervine la timp sau dacă diagnosticul nu este corect, afecțiunile se înrăutatesc, iar unele dintre ele ajung să nu mai poată fii reparate. 

Anumite afecțiuni sunt greu de depistat și prezintă simptome comune. Cu toate acestea, ele trebuie depistate și tratate la timp.

Dacă ai observat aceste simptome zilnic, este recomandat să faci un control oftalmologic de specialitate.

Depindem 80% din timp de ochii noștri! Este important să verificăm funcționalitatea lor în fiecare an. Nu lăsa nicio afecțiune netratată! Consultatii oftalmologice Bucuresti

În ce constă mai exact o consultaȚie oftalmologica?

Pasul 1

După o discuție cu medicul, măsurăm dioptriile pacientului, tensiunea intraoculară și ochelarii, după caz. Ulterior, medicul efectuează toate testele și examinările oculare specifice fiecărui pacient în parte.

Pasul 2

Dacă e cazul, medicul indică administrarea picăturilor pentru măsurarea exactă a dioptriilor și examinarea retinei. La nevoie, se vor face investigații adiționale. Pacientul va primi diagnosticul complet și soluția corectă pentru afecțiunea sa (ochelari, tratament, recomandări). .

Pasul 3

Dacă sunt necesari ochelari de vedere, pacientul este ajutat de echipa de optometriști în alegerea lentilelor și ramelor potrivite, din punct de vedere funcțional și estetic.

Anumite investigații sunt decontate prin CNAS :
– Consultații: Pacienții peste 14 ani, decontate parțial de CNAS.
– Operații: Cataracta adulți -> decontare parțiala de CNAS.

Tipuri de consultații

1) Consultații oftalmologice Sugari

Încă din primele luni de viață controlul oftalmologic este o necesitate. 

Este recomandat un control oftalmologic în special dacă bebelușul evită lumina, mijește ochii sau există diferențe de mărime sau direcție a privirii între cei doi ochii.

2) Consultații oftalmologice copii

Amețește, are dureri de cap, se împiedică des sau apropie obiectele de față? Acestea sunt simptome ale acuității vizuale scăzute.

Consultatii Oftalmologice Bucuresti

3) Consultații oftalmologice adulți

Dacă ți se usucă ochii des ducând la lăcrimare, te ustură, prezinți dureri de cap sau amețeală este recomandată o consultație oftalmologică.

cheratita

Consultații oftalmologice VIP

Consultația VIP îți oferă mai mult timp cu medicul într-un salon de așteptare exclusivist. 

Medicul alocă timp suplimentar pentru a explica pe larg și a lămuri aspectele ce țin de situația ta medicală.

Primești 50% reducere la investigaţiile de specialitate suplimentare făcute in ziua consultaţiei.

Un loc de parcare special în garajul subteran al spitalului.

Programarea se face prioritar, în ziua și la ora dorită, evident în timpul programului de lucru al medicului ales de tine.

Iar în cazul intervenților chirurgicale, vă punem la dispoziție serviciul de spitalizare de zi VIP.

Ai fost la oftalmolog și ți s-a spus că afecțiunea ta nu se poate rezolvaApelează la noi. Suntem sinceri cu tine și depistăm problema la timp.

clinica oftalmologica Infosan

Depistează:

Tratează:

Oferă:

PăREREA CLIENȚILOR noștri DESPRE infosan -

Recenziile sunt 100% reale și pot fi verificate pe pagina noastră de Facebook sau pe Google, în secțiunea „REVIEWS”.

Client Logo

Aici mi-am redobândit speranța! Toată admirația și respectul pentru dna dr Andreea Ciubotaru, medicul datorita căruia pot privi viata "în ochi" după mulți ani în care normalitatea părea ceva imposibil. Mulțumiri întregii echipe pentru ajutorul acordat în decursul celor 2 interventii chirurgicale.

Manuela Popescu
Client Logo

Vâ recomand cu toată încrederea acești minunați oameni care fac adevărate minuni! Am fost un caz aparte, operată fiind de strabism la vârsta de 7 ani la un medic in Iași unde operația nu a avut succes, am trecut prin mai multe complexe, priviri și întrebări răutăcioase despre afecțiunea mea. În anul 2016 printr-o minune mi-a fost recomandat să merg la doamna doctor Ciubotaru Andreea pentru un consult si o părere. Dupa foarte multe teste făcute in clinică, am fost operată de strabism divergent. Operația a fost un real succes!

Alexandra Elena
Client Logo

Sincer, sunt extrem de mulțumită de serviciile oferite! Avem aproape 5 ani de cand mergem aici cu fetița noastră! Mulțumesc din suflet doamnei doctor Andreea Hopincă pentru tot ceea ce face pentru micuța mea.

Mariana Costea
Client Logo

Mulțumesc din suflet! Am fost operat de către doamna doctor Andreea Ciubotaru. Am numai cuvinte de laudă si de mulțumire față de dânsa, operația este un succes, am întâlnit o echipă profesionistă întru totul, iar doamna doctor este un om de o mare calitate umană si profesională, cum rar întâlnești in România.

Cepi Costin
Client Logo

Pot spune ca vin la clinica de oftalmologie INFOSAN de 3 ani deoarece am ambliopie un diagnostic destul de ușor pe care doctorii oftalmologi din RM. VALCEA nu lau depistat .Dar cei de aici da , în concluzie serviciile lor medicale sunt excepționale iar personalul foarte drăguț . Consider ca merita pretul achitat la control dacă serviciile sunt atat de bune . Felicitările mele personalului și mai ales doctorilor !

Cristina Rachina
Client Logo

Clinica este foarte curată, cu un design modern și plăcut. Servicii de bună calitate, amabilitate, atenție și preocupare pentru pacient de la începutul vizitei și până la sfârșit. O adevărată echipă de profesioniști. Am plecat încântată si mulțumită, cu siguranță o să revin si vă recomand cu încredere. Vă mulțumesc pentru această experiență plăcută!

Melinda Savulescu
Client Logo

Mi-au salvat fetita de la o operatie inutila in urma unui diagnostic gresit dat de alta clinica..... Multumesc!

Grasu Florin
Client Logo

Doctori foarte buni, amabilitate, atentie la detalii, disponibilitate de a raspunde la toate intrebarile pacientului, rabdare - recomand cu caldura.

Raluca Vlasceanu
Client Logo

Se pot face operații si control oftalmologic la cele mai inalte standarde. O clinică privată foarte dotată cu aparatura performanta de cea mai bună calitate.

Constantina Blendea
Client Logo

Am fost placut surprins de tot ce a avut de oferit aceasta clinica. De la cei de la receptie, care mi-au explicat cu rabdare tot ceea ce am de facut pana la doctori, care mi-au spus si detaliat optiunile pe interesul meu. Acestia au fost deschisi la orice fel de intrebari legate de oftalmologie. Personalul a fost foarte profesionist si flexibil. Chiar in fata mea era un copil mic, care era mai agitat, insa doamnele asistente au avut rabdare si l-au luat cu zaharelul pana cand acesta a cooperat. Per total recomand! P.S.: bonus, in salile de asteptare exista prize

Vlad Morozan
echipa de medici oftalmologi, Spitalul Infosan

Echipa Infosan

Echipa INFOSAN este formată din medici cu experiență în domeniul, oftalmologic. Aceștia sunt asumați, sinceri și pun accentul pe devotament și profesionalism în depistarea și tratarea problemelor oculare.

Echipa Infosan

Dr. Andreea Ciubotaru – a absolvit ca şefă de promoţie Facultatea de Medicină în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti, a partcipat la stagii de specializare în oftalmologie pediatrică şi chirurgia cataractei la Praga, Graz și München, fiind un om extrem de cald și devotat.

Dr. Ana Maria Boariu (medic specialist oftalmolog) – un medic extrem de blând, cu experiență în patologia polului anterior și posterior la adulți și copii.

Dr. Bâră Raluca (medic specialist oftalmolog și oftalmopediatru) – un medic exigent cu sine și perfecționist.

Dr. Ionela Iosub (medic primar oftalmolog) – un medic extrem de riguros, cu experiență în oftalmogenetică.

Dr. Istrate Marina (medic specialist oftalmolog) – un medic blând, cu experiență în patologia căilor lacrimale, laser de pol anterior și posterior, ortokeratologie, injecții intravitreene.

Dr. Raluca Troi (medic specialist oftalmolog) – un medic dedicat, cu experiență în patologia polului anterior și posterior la adulți și copii.

Dr. Andreea Hopincă (medic specialist oftalmolog și oftalmopediatru) – atentă cu cei mici, cu experiență și certificat de adaptare a lentilelor ortokeratologice.

receptie Spital Infosan

CONSULTATII OFTALMOLOGICE BUCURESTI - DETALII

scrie-ne sau sună-ne!

Echipa noastră îţi stă la dispoziţie.

PROGRAMARI