fbpx
×
infosan-logo infosan-anmcs

Consult Oftalmologic Bebelusi

A- A+

consultatii-optica-sugari-bucuresti

Stiați că?

  • 2 copii din 10000 se nasc cu cataractă congenitală?
  • O mulțime de copii prezintă la naștere glaucom congenital?
  • 1 din 4 copii au nevoie de ochelari încă din primii ani de viață?
  • 4-6% dintre copii prezintă strabism, adică au ochii încrucișați?

Ei, bine, sunt o mulțime de motive pentru care este mai bine să previi decât să tratezi! De aceea, vizita la medicul specialist oftalmopediatru este bine să aibă loc cât mai devreme, uneori fiind indicat în primul an de viață.

La Spitalul de Oftalmologie Infosan poți beneficia de următoarele consulații realizate de medici specialiști oftalmopediatrii:

  • Depistarea și tratarea afecțiunilor oculare la nou-născuți și sugari.
  • Diagnosticarea timpurie a cataracteri congenitale dar și operarea acesteia. Intervenția care poate salva vederea copilului tău.

Reține! La noi, copiii sunt consultați încă de la pimele zile de viață. În felul acesta, pot fi depistate toate afecțiunile copilăriei și mai ales, pot fi tratate.

Preturi consultatii copii

ConsultatieMedicPret ⁽¹⁾
Consultație copil (0-3 ani)
Consultatia include⁽²⁾:Dr. Andreea Ciubotaru1.150 lei

Masurarea ochelarilor, evaluarea fixatiei, acuitate vizuală, autorefractometrie, testarea vederii binoculare si stereoscopice, examen pol anterior, examinarea fundului de ochi, cicloplegie, autorefractometrie/  schiascopie cu picaturi, masurarea deviatiei oculare, prescriere ochelari, tratament

Dr. Ionela Iosub590 lei
Dr. Andreea Hopincă480 lei
Dr. Ana Maria Boariu
450 lei
Dr. Raluca Troi
450 lei
Mentiuni
(1) Pretul afisat la momentul efectuarii actului medical este pretul care va fi achitat pentru serviciul efectuat. Acesta poate suferi modificari, intre momentul programarii si momentul prestarii actului medical, fara a fi obligatorie o informarea prealabila a pacientului din partea institutiei.
(2) Toate investigatiile enumerate sunt inlcuse in pretul consultatiei si pentru acestea nu se va achita suplimentar. Medicul decide daca le va efectua integral sau doar anumite investigatii, in functie de patologia si necesitatile pacientului.

 

Ai intrebari legate de consult oftalmologic bebelusi? Te putem ajuta cu raspunsuri. Contacteaza-ne si o persoana informata din echipa noastra iti va oferi informatiile pe care le cauti:

PROGRAMARI